KUNSKAPSBANKEN!

Tänk, ju mer man lär destu mer inser man hur mycket man har att lära! Här har vi samlat kollegor och samarbetspartners runt om i både Sverige och utomlands. Denna skara av hästälskare har enorm kunskap, många specialiserade på just sin nisch.

Tack vare varandra kan man bolla ideér, diskutera svårare fall, stötta varandra mentalt och arbeta tillsammans. Det är också tack vara alla hästägare runtom i världen som gör oss till bättre lärare, tränare, coacher och människor. Denna bank är fylld med människor som har EN sak gemensamt: Traumafri träning!

                                FYLL DIN BÄGARE!

 

 

DAN WILSON - Proffstränare & Ryttare

Det finns bara en Dan. Dan Wilson är snäppet efter Monty Roberts den alla MR instruktörer ringer för att få råd och tips när det gäller psykologisk träning och rehabilitering av hästar. Dan är en enastående proffsryttare och har en feeling få kan drömma om.

 Läs Hästfocus artikel om Dan Wilson här!

  www.dan-wilson-cornwall.co.uk

Sara Hiller - Certifierad Monty Roberts Instruktör sen 2014 även Level 2 Ridlärare i Sverige. Sara finns i Stockholmstrakten. Kika in på Saras hemsida:

www.sveahastkraft.se

CAMILLA PRAGER - Ryttarcoach

Hitta din motivation, ditt självförtroende och förverkliga dina drömmar. Vi erbjuder målinriktad och individanpassad träning både med och utan häst. Vi arbetar med att hjälpa ryttaren att sätta upp mål och uppnå dessa genom att finna sin inre styrka. 

-Vart är du på väg?

-Det vet jag inte!

-Då spelar det ingen roll vilken väg du tar!

http://ryttarcoach.blogspot.com/

HÅKAN LUNDELL - Equiterapeut

Håkan behandlar alla typer av hästar som har rörelsestörningar och oförklarliga hältor. Håkans arbetsmetoder är kiropraktik, biostimulerande laser och stretching. Håkan är diplomerad equiterapeut med egen rörelse sedan 1992. Håkan bor och verkar i Eskilstuna men gör även hembesök på begäran och har veckoschema till olika platser i landet. Håkan behandlar hästar ur ett holistiskt perspektiv.

www.hakanlundell.se

OLSERYDS GÅRD - LÖSDRIFT HOS MALIN REHNBY

 

Malin Rehnby - en erkänt duktig hästmänniska, ryttare och uppfödare erbjuder lösdrift för ett antal hästar from hösten 2011.

Hästpedagogen önskar Malin lycka till och kan varmt rekommendera Malins tjänster.

Malin Rehnby är Inroduktions elev till Hästpedagogen/Monty Roberts.

www.olserydsgard.se